Sigurno ste već čuli, a verovatno i pogledali, Balkan Top Star – YouTube talk show o čemu smo vam već pisali OVDE, koji gledamo svakog četvrtka na njihovom YouTube kanalu u 20 časova, a domaćini u istom su vaša omiljena lica – Lea Stanković, Andrija Jo i Dušan Petrović! Kao i u prethodnoj epizodi, i ovog puta ova trojka odlučila je da pozove kul goste, koji su ulepšali samu emisiju, a evo o čemu je reč!

Za početak, u emisiju je stigao sedamnaestogodišnji Matija Mijaljević, koji se našao tu jer je TikTok zvezda, koji je sa jednim videom koji broji preko 16 miliona pregleda i 2 miliona lajkova napravio pravi bum na TikTok sceni u svetu, a zahvaljujući tom videu dobio preko 50 hiljada novih pratilaca! Matija je otkrio kako se sam video desio spontano: „Ništa nisam planirao. Sve se desilo spontano, u sestrinoj sobi. Trebalo mi je dva sata da samo naučim ‘koreografiju’ sa rukama, a tek onda to snimim. Nije mi bilo ni na kraj pameti da će taj video biti tako viralan.“

Nakon toga u ovaj simpatičan studio ušetala je Anna Lazarević, koja je bila tu da govori o svojoj novoj pesmi – „Čokolada„, a Lea, Andrija i Dušan su je iznenadili time što su joj doneli čokoladnu tortu.

Pesma je već hit, u trendingu je prva u celom regionu, ali fanovi su imali mnogo pitanja o Janku čim su videli spot, pa je bilo je logično da će i neko od voditelja da postavi pitanje o njemu.

Anna je otkrila: „Razmišljala sam da Janko bude u spotu za pesmu ‘Čokolada’ umesto momka koji jeste, ali zbog cele ove situacije to je bilo neizvodljivo.”- rekla je Anna i nastavila: „Janko me je samo pozvao da kaže da je pesma dobra i da mu se sviđa. Nije mi rekao ništa više.”

Takođe, rekla je nešto o tome kako bi se ona predstavila da postane Balkan Top Star i da li bi pre izabrala pevanje ili YouTube: „Volim i jedno i drugo, ali izabrala bih pevanje. Da se za Balkan Top Star predstavljam kao jutjuberka snimila bih neki kratki motivacioni film. Eto vam ideje šta vi možete snimiti da se prijavite.“

Ovo izdanje emisije donelo nam je još jedan zanimljiv skeč i muziku, te je na vama da pogledate ovu epizodu i uživate u istoj!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Yotube