Od četvrtka, 14. maja, kreće Balkan Top Star, emisija različita od svih prethodnih – drugačiji šou u kom će se birati novi talenti i otkrivati male tajne velikih influensera.

Lea Stanković, Andrija Jović i Dušan Petrović velike su zvezde Youtuba, Instagrama, TikToka i svih ostalih društvenih mreža, influenseri koji imaju pratilaca više nego Beograd stanovnika, a sada su se udružili u potrazi za svojim naslednicima.

Ko zna, možda se baš u tebi krije nova zvezda Balkana!

Ukoliko imaš neki talenat koji želiš da podeliš sa celim svetom i samo zahvaljujući tome što znaš i umeš postaneš velika zvezda – snimi video trajanja do 60 sekundi, okači na svoj Instagram ili Youtube kanal i stavi #balkantopstar – veliki stručni žiri, koji će činiti pravi majstori svojih zanata, ali i Lea, Andrija i Dušan lično, odabraće najbolje i vinuti ih među nove top influensere.

Hajde da dokažemo da se talenat i trud i te kako isplate, ali i da pristojnost i fer plej još uvek nisu zaboravljeni.

Zapratite što pre Balkan Top Star na Facebooku i Instagramu i pripremite se za sjajnu zabavu – najavna emisija čeka vas u četvrtak na YT kanalu Balkan Top Star, a već od sledeće nedelje biramo najbolje.