Jedna od najomiljenijih devojaka regionalne YouTube scene, Lea Stanković bila je raspoložena da odgovori na naša, ali i neka pitanja fanova, a evo šta nam je sve otkrila u svom prvom intervjuu za portal Superteen.rs

Uzor si mnogim devojčicama i devojkama. Da li to sa sobom nosi mnogo odgovornosti?
Naravno da sa jedne strane nosi dosta odgovornosti, ali ja se uvek trudim da u svemu što radim budem potpuno svoja i svakako pre kreiranja sadržaja uvek razmislim o njemu i tome kako će uticati na moje pratioce.

Snimaš već dosta dugo – šta bi rekla Lei na početku snimanja za Jutjub, kao neko ko ima već par godina iskustva?
Rekla bih sebi da nema potrebe da se plašim, preispitujem da li treba ili ne treba ovim da se bavim već samo da uživam u tome što radim!

Koliko je i da li je naporno snimati videe i objavljivati ih skoro svakog dana? Da li ti to oduzima dosta vremena i energije?
Snimanje videa zna nekada traje dosta dugo pa i po više dana, međutim ja zaista obožavam da snimam i editujem tako da nikada ne osećam tu vrstu napora.

 

View this post on Instagram

 

gde su moje lizalice ?

A post shared by Lea Stankovic ? (@lastankovic) on

Kako bi sebe okarakterisala kao youtuberku/influenserku? Da li si make-up, fashion, lifestyle, travel blogger?
Mislim da sam sve gore navedeno pa i više od toga, ne bih mogla da se opredelim za samo jednu stvar jer sam uvek bila svestrana.

Do sada si objavila tri pesme. Šta te privuklo da se oprobaš u pevanju i da li si postigla očekivan uspeh sa pesmama koje si snimila?
Uvek sam volela da igram, plešem i kreiram neki zanimljiv sadržaj i tako je na red došla jedna pesma, pa druga, a onda i treća. Postigla sam s njima mnogo više nego što sam očekivala, tako da ću sigurno još pesama snimati!

Da li se pronalaziš u pesmama koje si snimila? I da li planiraš da ih snimiš još?
Mislim da se nekako možda više pronalazim u spotovima koje sam većinski sama kreirala ili sa drugaricama sa kojima sam pravila duete, osim pesme “Ken”, u njoj se potpuno pronalazim i u pesmi i spotu! Biće još pesama sigurno.

I tvoja mama je donekle zvezda tvog kanala. Kako publika reaguje kada se ona pojavljuje u tvojim videima i da li voliš da snimaš sa njom?
Moja publika obožava kada se mama pojavljuje u videima, pa ih zato i snimam toliko sa njom, a svakako da i ja uživam u tome jer na taj način dosta vremena provedemo zajedno.

 

View this post on Instagram

 

Mommy ? ❤️ @violeta_stankovic

A post shared by Lea Stankovic ? (@lastankovic) on

Da ti i koliko često fanovi prilaze kada te prepoznaju? Kako se osećaš u tim trenucima?
Generalno mi vrlo često prilaze pogotovo u tržnim centrima, kafićima, restoranima. I zaista mi je to divno pogotovo kada se neko dosta obraduje kada me vidi, uvek se slikamo i popričamo na kratko.

Takođe nam je i tvoja sestra Sara poznata kao jutjuberka. Da li se dobro slažete i da li jedna drugoj dajete ideje za videe?
U poslednjih par godina se slažemo mnogo bolje nego ranije, jer se sada razlika u godinama sve manje oseća. Svakako da delimo ideje, inspiracije, a i učestvujemo jedna kod druge u videima.

Koji savet bi dala maloj Lei?
Mislim da sam ovo već odgovorila u drugom pitanju.

Šta bi poručila onima koji se ugledaju na tebe i žele da budu poput tebe?
Poručila bih im da uvek budu svoji, prate svoje snove, ali i dosta truda moraju da ulože u bilo šta u čemu bi voleli da budu uspešni.

Kako provodiš ove dane kada svi moramo da budemo oprezni zbog korona virusa?
Ne izlazim nigde, kod kuće sam već sigurno nekih mesec dana tako da to vreme koristim da snimam što više, a i da se posvetim malo više sebi i svojoj porodici nego inače.

A znate da uvek volimo da i vi, fanovi postavite poneko pitanje, a ova smo izdvojili za Leu.

Koju svetsku zvezdu bi volela da vidiš da nastupa na Balkanu?  by @oftinistas.balkan
Lady Gagu, nju obožavam :)

Da možeš da se probudiš kao neka slavna ličnost današnjice, ko bi to bio? by @totaylorswiftfromserbia
Nemam neku posebnu želju, volim što sam baš ja – ja :)

Kpop muzika je vrlo popularna u poslednje vreme. Da li si nekad poslušala neku pesmu neke Kpop grupe?  
Poslušala sam više pesama, međutim to generalno nije moj fazon.

Da li nam možeš otkriti sa koliko godina si imala prvog dečka? by @mtatjana_51
Kad se kaže prvi dečko, to može značiti više stvari, ako se misli na osobu sa kojom sam se poljubila i družila napolju i u školi to je bilo kada sam imala 13 godina, a nešto ozbiljnije je bilo kasnije.

Intervju priredila: Arijana Đokić

Foto: Antonio Ahel/ATAImages