Lea Stanković, devojka koja već 4 godine snima za svoj YouTube kanal, i Zorannah, osoba za koju se govori da je prva u Srbiji koja je započela sa YouTube i blog poslom još pre desetak godina, konačno su udružile snage i zajedno snimile dva videa – jedan za Zoranin, a jedan za Lein YouTube kanal u kojima su pričale o raznim manje i više škakljivim temama!

Za kanal Lee Stanković snimale su video “Moje naj”, odnosno govorile su o najboljim i najgorim situacijama i raznim iskustvima u životu, o najgorem putovanju, hrani i slično. Lea je rekla kako joj je najgore putovanje bilo letovanje u Grčkoj, dok joj je putovanje u Istanbul bilo divno, dok je Zorannah rekla kako joj Bali nije najlepša destinacija, dok Los Anđeles obožava.

U videu snimanom za kanal Zorane komentarisale su stvari koje ljudi vole i ne vole kod njih: „Ja sam daleko od osobe koja je puna sebe, štaviše, ja sam veoma stidljiva“ – rekla je Lea, dok su se dotakle i tema poput objavljivanja privatnosti na YouTubeu: „Nekoliko godina ja sam konstantno objavljivala vlogove u kojima se pokaže i više nego što ja zapravo želim, te su tabloidi moje reči često prenosili ne onako kako sam ih ja rekla“, započela je Zorana, a Lea nastavila: „Uvek ima ono što je za javnost, i deo nečega što je za YouTube i internet. Smatram da je privatan život privatan, iako mnogi žele da znaju apsolutno svu našu privatnost.“

Ove dve devojke razgovarale su na još mnogo drugih tema, te vas mi ostavljamo da pogledate videe uz nešto za grickanje i šolju čaja!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Youtube