Lele Pons je veoma popularna influenserka i pevačica, koju dobro znamo po kratkim skečevima koje objavljuje na svom Instagram profilu zajedno sa svojim prjateljima i porodicom. Ona je započela serijal o svom životu, gde prikazuje da nije sve baš  onako kako izgleda, priča o svom opsesivno-kompulsivnom poremećaju, a u skorašnjem videu otkrila je da je njen otac pripadnik LGBT populacije!

Naime, Lele i njen otac Luis su u potpunosti otvoreno razgovarali o svom odnosu i životu u drugom delu dokumentarca o Lele – „Tajni život Lele Pons“. U videu je otkrila kako je ona naučila da se nosi sa tim, ali i to da je sama činjenica da je njen otac gej uticala na njen opsesivno-kompulsivni poremećaj.

„Saznala sam da je moj otac gej kada sam ga zatekla u ljubavi sa muškarcem. Bilo mi je teško da to podnesem, ali sam ponavljala njegovu rečenicu i to da je on gej sve dok to nisam u potpunosti prihvatila. Nakon nekog vremena shvatila sam da je moj tata drugačiji i to mi se svidelo.“ – započela je Lele.

Nastavila je rečima: „Na jednom času ustala sam i rekla ‘moj tata je gej’! Tada su me svi čudno gledali, jer to nije bilo vezano za temu časa. Ako se pitate zašto sam to uradila-zbog opsesivno kompulsivnog poremećaja.“

Na kraju, rekla je kako je njen otac njen najbolji prijatelj: „Moj tata i ja imamo super odnos. On je moj životni saputnik i najbolji prijatelj.“

Autor: Arijana Đokić
Foto: Youtube