Tini najavila novu pesmu: To je tango o kome sam vam pričala!

Ovo je sigurno milioniti put da ponavljamo da je Tini jedna od najvrednijih zvezda na svetu, ali definitivno ne lažemo kada to kažemo – pogledajte samo koliko je pesama objavila ove godine: Recuerdo, Ya no me llames, Besame, Ella Dice, High remix, a sada stiže i nova pesma o kojoj je Martina već duže vreme govorila.

Naime, reč je o pesmi sa tango ritmovima, a ona je, kao što smo i navikli od Tini, duet sa pevačem Johnom C. Ako se pitate ko je on, jer ni nama nije bio mnogo poznat, u pitanju je rep pevač koji je mnogo manje poznat od Tini ( na primer, on ima “samo” 740 hiljada pratilaca na Instagramu, dok Tini ima 14 miliona ). Ipak, ne čudi nas što Tini sarađuje sa manje poznatim izvođačima od nje same, jer je to radila već bezbroj puta.

 

 

View this post on Instagram

 

4 DÍAS #Duele ???

A post shared by TINI? (@tinistoessel) on

Tango je usko povezan sa Argentinom, a kako Tini obožava svoju zemlju bilo je pitanje trenutka kada će uraditi pesmu u tango ritmu. Ona je o samoj pesmi govorila dugo, međutim, sada smo dobili prvi tizer za istu.

Ovde vidimo Tini u roze haljini sa plesačicom po imenu Noelia Pizzo, njih dve zajedno plešu tango, dok se John C nalazi u plastičnoj providnoj kutiji. Na tizeru još primećujemo kako Tini i Noelia odlično plešu tango zajedno, ruku pod ruku, a John igra u pozadini.

Ovo je potpuno novi žanr za Tini, te nas baš interesuje kako će se snaći u njemu, a ne sumnjamo da će “Duele” biti fantastično osveženje ove jeseni. Spot stiže 24. septembra, a za vreme još uvek nismo sigurni. Da li ste i vi uzbuđeni oko ove numere?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram