Selena Gomez: Nedostaju mi koncerti i nastupi
Selena Gomez je u poslednje vreme veoma vredna, ne toliko na muzičkom polju, koliko je vredna povodom svoje “Rare beauty” linije šminke, ali nam ne smeta – bitno je da je vredna i da radi, šta god to bilo. Ovih dana ima pregršt intervjua, a u svakom nam otkrije ponešto novo. Ovog puta govorila je da li joj nedostaju koncerti, a bilo je priče i o lupusu.

 

View this post on Instagram

 

Giving away all of my @rarebeauty secrets! This one was fun to film. Head to @voguemagazine’s YouTube channel to watch. ❤️

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Sel je bila upitana da li joj nedostaju koncerti, a evo šta je ona  odgovorila.

“Mislim da svima nedostaju, pa tako i meni. Koncerti su predivna stvar, ali ne znam hoćete li mi poverovati kad vam ovo kažem – koncerti mi nedostaju više kao fanu, nego kao izvođaču. Čudno, ali istinito” – govori mlada umetnica.

Pored toga, pre par dana prošlo je 3 godine od Selenine operacije koju je imala – presađivanje bubrega. Ako ste zaboravili, Sel boluje od lupusa, a operacija je urađena zbog komplikacija koje je zadobila upravo zbog te bolesti. Ne zaboravite da nam je svima zdravlje na prvom mestu, te se čuvajte i od korone i budite jaki u svim situacijama koje vas zadese, baš kao što je to bila Sel!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram