Stigli prvi tizeri za novu pesmu Marcusa i Martinusa
Marcus i Martinus su bili jedni od najpoželjnijih tinejdž muzičara sveta, međutim, kako su na par meseci stopirali sa novim muzičkim izdanjima, broj njihovih pratilaca ne raste nekom ogromnom brzinom kao nekada, ali oni stari MMeri su i dalje tu. Sada, se Marcus i Martinus  vraćaju sa novim singlom “Love You Less” za koji su stigli prvi tizeri.

Marcus i Martinus objavljivali su promo fotografije i tizere bez muzike za “Love You Less” , ali sada je stigao prvi tizer sa muzikom. Pesma je izuzetno mirnog ritma, a na tizeru ne vidimo nikoga sem M&M koji šetaju po puteljcima kroz neke šumice. Verujemo da je sve urađeno uz poštovanje propisanih mera, te nema mesta za brigu.

 

 

View this post on Instagram

 

9 DAYS LEFT. We’re getting closer? #loveyouless

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Ne sumnjamo ni u to da MMeri sada skakuću od sreće jer su prvi tizeri tu, ali ne znamo kakva promocija čeka ovu pesmu – možda će proći fantastično, a možda znatno lošije od prethodnih. Kako su oni sada manje interesantni medijima nego pre, moraće da se dobro izbore za širu publiku.

Momci su dosta vremena proveli u studiju, te verujmo da je ovo tek početak novih numera koje nam oni pripremaju, a sigurno da je i novi album blizu – da li će čekati da prođe pandemija korona virus, ili ih to neće sprečiti da izbace novi album tek ćemo videti, ali jedno je sigurno – Super Teen je izuzetno zainteresovan za svakoga ko je mlad i talentovan, a u tu grupu svakako spadaju i najdraži blizancic miliona tinejdžerki – Marcus  Martinus!

 

View this post on Instagram

 

What do you think the new song is called? It’s starts with the Letter “L”! What is your guess??

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram