Marcus i Martinus ulaze u studiju, snimanje novog albuma kreće!

Omiljeni nam blizanci Marcus i Martinus, kao i mnoge druge zvezde, tokom poslednja dva meseca nisu bili radno aktivni, te otuda nije bilo ni mnogo tekstova o njima. Ali njih dvojica su se trudili da putem društvenih mreža obaveštavaju fanove o tome šta rade, kakvi su im planovi za budućnost. Tako nas je sve baš obradovao jučerašnji live na Instagramu, jer su fanovi kao i svaki put postavljali pitanja vezana za situaciju sa novim albumom i turnejom, a odgovori koje su sinoć dali M&M popravili su nam dan!

 Momci su tokom livea rekli da već u ponedeljak, 18. maja idu u Oslo kako bi nastavili sa snimanjem dugoočekivanog novog albuma, a dodali su i kako su već spremili nekoliko pesama! Ipak, kada će album ugledati svetlo dana niko ne može da kaže jer treba prvo snimiti sve pesme, pa zatim ide produkcija i postprodukcija albuma, a to ume da potraje nekada više nego snimanje svih pesama, zato svi moramo da budemo strpljivi i da se nadamo da će stići u drugoj polovini godine.

Druga  tema koja najviše zanima fandom jeste turneja. Marcus je rešio da malo podrgeje nadu te je pinovao komentar u kome je pisalo, “Pinujte ovo ako vam nedostaje turneja”, ali je potom rekao da trenutno ništa ne može da kaže na tu temu. Svi znamo da je turneja tokom 2020.godine bila u planu, ali je pandemija korona virusa svima poremetila planove. Ono što je sigurno jeste činjenica da se nije odustalo od planova za turneju, samo je pitanje kada će biti realizovana i u kom obimu. Kako prenosi Famoza.net Marcus i Martinus su u lajv uključili i Jacoba Sartoriusa, a po starom dobrom običaju, čulo se i jedno lepo “Volimo vas”, na našem jeziku!

Sada kada su momci najavili da ulaze u studio sigurni smo da će biti slika na Instagramu, a pomno ćemo sve pratiti kako bismo saznali kada stiže neki singl, album i šta se dešava sa turnejom. Novi album M&M snimaju za novu muzičku kuću, Universal Music sa kojom su pre par meseci potpisali ugovor i verujemo da je ovo veliki test za njih i da će dati sve od sebe da snime album koji će pokoriti svet!

A moramo da pitamo i vas – kada vi očekujete objavljivanje novog albuma?

Foto: Fred  Jonny