Jojo Siwa iznenađuje: Volela bih da potpuno ošišam svoju kosu!

Kada kažemo Jojo Siwa prvo što nam padne na pamet su sigurno velike mašne i duga bujna kosa zavezana u visoki konjski rep. Iako mnoge devojčice i devojke maštaju o dugoj bujnoj kosi, baš onoj koju Jojo ima, ona ipak mašta malo drugačije.

Jojo je u razgovoru za medije rekla kako veliku inspiraciju pronalazi u pevačici koju sigurno svi znate, a zove se P!nk, te da bi jednog dana volela da se ošiša baš kao ona. Kako nam je P!nk poznata po svojoj izuzetno kratkoj kosi, ova izjava nas vrlo čudi, jer je Jojo oduvek nosila visok konjski rep.

@itsjojosiwaHE IS OBSESSED W MY HAIR OMG!!!! meet buddy/rex we don’t know his name yet!!!

♬ original sound – itsjojosiwa

Takođe, ova mlada umetnica je naglasila kako se ne bi ošišala sada: „To bih uradila sa, recimo, nekih 30 godina, ne sada, sigurno. Ima još vremena.“ Moramo da kažemo da nas Jojo nije iznenadila samo ovom izjavom, jer ona ima još planova po pitanju sređivanja svoje kose: „Volela bih da je obojim u dugine boje. Mislim da bi bilo baš kul, možda to i uradim uskoro.“

Naravno da Jojo Siwa ima pravo da sama donosi svoje odluke, pogotovo kad je reč o sopstvenom izgledu. Iako je skoro objavila snimak svoje prirodno predivne kose, izgleda da ona neće zauvek biti takva!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram, Tik tok- screenshot