Od prvog do najnovijeg albuma, Pink je nizala hit za hitom.  Bilo je tu pesama za sve prilike, kada smo tužni, srećni, zaljubljeni, slomljenog srca, bolesni, super raspoloženi ili ne tako super raspoloženi.

Jednom prilikom je pevačica izjavila da kada bi bila stalno srećna ne bi bila u stanju da piše pesme.

„Bol je katalizator za promenu. On je glavni pokretač i vredi o njemu pričati. Zato treba da pričamo jedni sa drugima i imamo prijatelje.“ rekla je Pink.

„Znam da je anksioznost nešto kroz šta sva deca prolaze, pogotovo danas. Tu su i depresija i misli o samoubistvu. I potpuno mi je jasno odakle sve to dolazi. I ja sam imala ‘crne misli’ i bila anksiozna i previše mislila o svemu. Ali mislim da je veoma bitno da se obratite nekome, profesionalcu, ko vam može pomoći da izađete na kraj sa samim sobom. Moj suprug i ja idemo kod psihologa već 13 godina. To je jedan od razloga zašto smo još uvek zajedno i sve je kako treba. Moja preporuka svima je pisanje dnevnika. Ili pesama. Meni je to pomoglo. Bilo kakva vrsta kreativnog rada. Jer se demoni ubijaju stavljanjem na papir. Okruživanje sebe pravim ljudima je takođe veoma bitno i mnogo znači ako imate bilo kakvih mentalnih tegoba.“ izjavila je Pink.

Photo by Kevin Mazur/WireImage