Uz savete za vežbanje ove tri manekenke izgledaćeš baš kao top model ovog leta!

Sigurno da svi maštamo o telu kakvo imaju manekenke Kendall Jenner, Bella Hadid ili Adriana Lima, ali nakon ovog karantina svi smo dobili koji kilogram više, te sada treba, barem malo, da se pripremimo za leto. Uz ove savete ove tri popularne manekenke moći ćete da izgledate top baš kao i one!

Adriana Lima

Adriana Lima nam je svima poznata kao prava lepotica, pa je odlučila da svetu otkrije svoju rutinu. Kako kaže, vežba svakog dana i nikad ne preskače vežbanje. Ona kombinuje boks, dizanje tegova i preskakanje užeta, a kako kaže, od svega najviše voli boks pa on čini čak 80% njenog treninga.

Bella Hadid

Bella Hadid nam je takođe poznata kao devojka sa savršenim izgledom, pa ni ona ne krije šta radi da postigne takvu formu. Bella kaže da, baš kao i Adriana Lima, obožava boks, pa za svoje vežbanje kombinuje boks, kardio trening, vežbe za zadnjicu, kao i za učvršćivanje trbušnih mišića. Bella kaže da svakog dana vežba i to po 2h dnevno. Kada krene da vežba, ništa ne može da je omete da prestane!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Kendall Jenner

Kendall Jenner vežba dosta manje nego Bella Hadid-Kendall najčešće vežba oko 11 minuta, a kaže da to ponekad radi gledajući TV. To su klasične vežbe istezanja i slično, te za to nikome ne treba nikakva dodatna oprema. Takođe, vežba od 6 do 7 puta nedeljno, a nekad sa svojim sestrama vežba i u dužini od sat i po vremena!

Kako su nam ove svetski poznate manekenke otkrile svoje tajne savršenog izgleda-na vama je da ih primenite i izgledate baš poput njih!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria’s Secret