Leto je krenulo, a sa letom i puno razloga za ples. Jedan od sigurno dobrih razloga mogla bi biti i lepršava pesma „ O tebi ovisan“ u izvođenju Marka Tolje, za koju je sam napisao muziku i tekst.

Sa idejom da dočaraju upravo taj vedri, letnji i plesni senzibilitet pesme, Marko Tolja se sa svojom već uigranom ekipom, Artemom Duskhinom i Mateom Jurčićem iz Lumiere produkcije, uputio u Rijeku i Opatiju gde je snimao spot.

Na nedavno vrlo posebnoj i neuobičajenoj dodeli muzičke nagrade “Porin”, Marko je u svoju malu kolekciju dodao još dve nove statue, Porin za najbolju muško vokalno izvođenje  i  Porin za najbolju vokalnu saradnju sa Mijom Dimšić na još uvijek aktuelnoj pesmi „Sva blaga ovog svijeta“

Marko Tolja o novoj pesmi kaže: „Bio bih jako sretan kada bih i sa ovom pesmom, ‘O tebi ovisan’, pronašao svoj put do publike, barem delom kao što smo Mia i ja to uspeli sa ‘Sva blaga ovog svijeta’.

Ovo je najpozitivnija pesma koju sam ikada napisao, voleo bih da bude poziv na ples i pozitivu u ovim toplim mesecima koji su pred nama i koji su nam jako potrebni. Sretan sam i da je mogu prvi put izvesti upravo na Splitskom Festivalu za koji me vežu samo predivne uspomene.