Khloe Kardashian proslavila svoj rođendan uz najluđu dekoraciju ikad!

Nije tajna da svi iz porodice Kardashian – Jenner organizuju gigantske žurke, ili barem takva bude dekoracija. Od Kylie koja je organizovala ludu zabavu za njenu ćerkicu Stormi, o čemu smo vam pisali OVDE, i Khole ide njenim stopama – s tim što je Khloe ovog puta organizovala žurku za sebe!

Naime, Khloe je žurku uradila u roze boji, i dodala je i neke detalje sa njenim fotkama na istu – poput jastuka sa njenim likom, gelova za dezinfekciju sa njenim likom i maskama za lice (zaštitne maske koje svi sad nosimo) sa njenim likom. Pored toga, u okolini bazena našli su se roze-beli detalji, poput balona, sveća i slično, a u bazenu ubačena su plutajuća srca napravljena od ruža.

”Detalji moje magične rođendanske zabave! Lista pozvanih gostiju bila je mala, ali je dekoracija bila ogromna.”-rekla je ova rijaliti zvezda. Kako kaže, pozvala je malo gostiju da bi “držali distancu i zbog trenutne situacije u svetu”, a pored dekoracije koju smo već nabrojali-imala je i ogroman roze tobogan! Sve fotke pogledajte u nastavku, i pišite nam svoje utiske o ovoj zabavi!

 

View this post on Instagram

 

?FAMILY?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram