Kim Kardashian prodaje deo svoje kozmetičke kompanije!

Kim Kardashian važi za ženu koja je majka, sestra, biznismenka, rijaliti zvezda, ima sopstvenu liniju kozmetike i apsolutno uvek sa nama deli razne delove svog života. Ipak, danas ćemo govoriti o beauty kompaniji ove žene – jedan deo nje ona će prodati Coty kompaniji, koja je zastupnik velikih brendova poput OPI, Rimmel, Miss Sporty, CoverGirl…

Naime, Kim je prodala 20% svoje kompanije kompaniji Coty i to za 200 miliona dolara, a njena cela kompanija vredi milijardu dolara! Ako se ne sećate, Coty ima saradnju i sa Kylie Cosmetics kompanijom, kada je ona prodala 51% svoje kompanije za 600 miliona dolara, o čemu smo vam već pisali OVDE.


“Kim ima uticaj na druge, sa njenim influensom uz naše veliko znanje i iskustvo u beauty industriji izgradićemo nešto potpuno novo i ubaciti mnoge nove kategorije lepote u njenu kolekciju. Kim i njen tim vodiće sve što se tiče kreativnog dela posla i reklamiranja, jer Kim ima pažnju celog sveta.”-otkrila je ova kompanija. Mi jedva čekamo da vidimo nove proizvode KKW beauty brenda, a vi?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram