Nakon što je prošlog meseca na društvenim mrežama podelio numeru „Eternantena“, koja govori o „večnom karantinu“ koji možemo da iskusimo, Mahmood se vraća sa singlom „Moonlight Popolare“, na kome mu se pridružuje zvezda italijanske rep scene, Massimo Pericolo.

Kako pevač navodi, numera se ne fokusira toliko na tekst, koliko na samu senzaciju – posmatrajući mesec sa prozora jednog popularnog gradskog kraja i procesuirajući sve snove i nade koje u tom trenutku nadolaze.

Izdanje je dostupno i na servisu Apple Music, sada i u Srbiji. Prijavi se za šestomesečni probni period OVDE

Mahmood ovog puta donosi zvuke koji su do sada širom sveta redizajnirali pop pejzaž: urbani, razarajući i fluidni žanr koji okuplja različite elemente. Produkciju potpisuje veliko italijansko ime – Crookers, a sve zajedno razvija futuristički scenario, podsećajući istovremeno na osamdesete godine i savremeni elektropop.

Izdanje „Moonlight Popolare“ je u Srbiji dostupno na servisima Apple Music, Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/MoonlightPopolare  

I obavezno nam javite kako vam se dopada najvoniji singl „Moonlight Popolare“, mi već đuskamo uz njega, a verujemo da će se i vama dopasti kao sve prethodne Mahmoodove pesme.

Foto:  Attilio Cusani