Od 1904. godine Garnier može da se pohvali sa efikasnim i inovativnim proizvodima u kozmetičkoj industriji. Ovaj, prepoznatljivi porodični brend, aktivno se pridružio borbi protiv virusa COVID-19 na nekoliko različitih načina.

Značajna novčana donacija 

Garnier donira milion evra u znak podrške internacionalnoj organizaciji Crvenog krsta, koja je poznata kao jedna od najvećih humanitarnih mreža u svetu, koja pomaže onima kojima je pomoć neophodna. Doniranim sredstvima će se omogućiti preko potrebna pomoć, onima koji su najviše pogođeni virusom COVID-19.

Garnier donira svoj najnoviji proizvod

U sklopu internacionalnog programa solidarnosti L’Oreal Grupe, Garnier je započeo proizvodnju i distribuciju miliona jedinica svog novog proizvoda, gela za čišćenje ruku, koje će biti donirane partnerima i njihovim zaposlenima u maloprodajnim objektima, koji su radili tokom pandemije i koji se i dalje, pored medicinskog osoblja, nalaze u prvim redovima u borbi protiv virusa COVID-19.

Na ovaj način brend još jednom pokazuje koliko misli na one koji neumorno rade da učine naše živote lepšim i kvalitetnijim. Iz Garniera, veruju da je njihova odgovornost da na ovaj način podrže one koji su u prvim redovima u borbi protiv ovog virusa svakodnevno, kao i da pomognu da se zaštiti najugroženije stanovništvo širom sveta.

Garnier gel za čišćenje ruku

Garnier gel za čišćenje ruku uskoro će se naći i u prodaji. On se ne ispira i efikasno čisti ruke. Koristi ga samo za ruke i nemoj ga nanositi na lice i na ispucalu ili iziritiranu kožu.