Koji su razlozi raskida Tini Stoessel i Sebastian Yatre?

Glavna tema interneta ovih dana je raskid Tini Stoessel i Sebastian Yatre koji su bili izuzetno voljen par u celom svetu. Kako razlog samog raskida u njihovim pismima nije naveden, odlučili smo da istražimo i prenesemo vam neke od mogućih razloga, koji se mogu, a ne moraju ispostaviti kao tačni.

Distanca

Iako možda jedan od razloga koji mediji najmanje prihvataju kao istinit, moguće je da su Tini i Sebastian u toku ove situacije shvatili da njihova ljubav više neće funkcionisati, te odlučili da se odvoje, barem na neko vreme. Ako je zapravo distanca-fandom buni zašto bi onda Tini blokirala Sebastiana na Instagramu.

Osnivanje porodice

Iako ga mediji mnogo ne spominju, i ovo može biti razlog njihovog rastanka. Tini je oduvek želela da bude mlada majka, dok se možda Sebastian nije slagao sa time, te je došlo do nesuglasice iz tog razloga.


Sumnje

Već duže vreme spekuliše se da se nešto dešava između Sebastiana i Danne Paole, te je vrlo moguće da je to izazvalo neke sumnje u Tini. Kako se navodi, Danna već duže vreme pokušava nešto sa Sebastianom, te da kroz citate i stihove koje postavlja na svoje društvene mreže muva njega, ali i on nju! Ona nije krila da je zainteresovana za Sebastiana:”Stalno me pitate šta se dešavalo sa njim! Pa šta se desilo? Imali smo video razgovor, a onda smo komponovali zajedno. To je sve.”-rekla je jednom prilikom. Takođe, smatra se da Sebastian flertuje sa njom pevajući joj pesmu na jednoj skorašnjoj akustičnoj sesiji.

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by Danna Paola (@dannapaola) on


Sve se desilo kao u spotu za “Oye”

Za kraj, veoma je zanimljivo to što se ovaj raskid desio na vrlo sličan način kao u spotu za pesmu “Oye”. Sebas i Tini su nam pesmom i spotom za pesmu “Cristina” objavili da su u vezi, a možda sada pesmom “Oye” poručuju da su razdvojeni. Takođe, oni su nam obećali i treći “deo” zajedničkih dueta, odnosno spotova, a treći deo još uvek nije objavljen, te je možda ovo bila neka indirektna poruka za svet.


Mi ne možemo reći da je bilo koja od ovih tvrdnji 100% tačna, a pravi razlog raskida verovatno nikad nećemo saznati. Koje su vaše pretpostavke?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram