Jeffree Star: Uz moju novu kolekciju šminke otkrićete svoju mračnu stranu!

Jeffree Star je jedan od muškaraca iz LGBT populacije kojeg sigurno ceo svet zna, ili je barem čuo za njega. On je veoma poznat po svom brendu šminke koji nosi njegovo ime, te nas stalno iznenađuje novim kolekcijama koje su obično šarene, sa nekim kul imenima. Ipak, ovog puta je neke iznenadio neprijatno jer njegovu novu kolekciju nazvao “kremiran”!

Jeffree se već oglašavao na Instagramu i u par postova rekao:“Ova kolekcija je krajnje zastrašujuća. Cela kolekcija koja se zove ‘kremiran’ služi da zapravo otkrijete svoju mračnu stranu i stranu za koju niste znali da postoji u vama.“, što nije oduševilo ljude koji ga prate.


Ova paleta je drugačija od ostalih jer, kako Jeffree kaže, savršena je za smokey eye efekat, jer je puna sivih i hladnih tonova. Takođe, i nijanse senki u paleti kao i ostali proizvodi iz kolekcije imaju krajnje bizarne nazive – „život posle smrti“, „tečni lateks“ i „dva metra pod zemljom“ su samo neki od čudnih naziva proizvoda iz ove kolekcije.

Jeffree kaže kako smo trebali da imamo „mračno proleće“, dok ljudi govore kako ovo definitivno nije dobar marketing, pogotovo ne u ovakvoj situaciji. Šta vi mislite?


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram