Charli D’amelio sigurno svi znate kao najpopularniju TikTok zvezdu na svetu. Ona na svom TikTok profilu broji preko 57 miliona pratilaca, na Instagramu ima nešto više od 18 miliona, te smo odlučili da vam prikažemo kratak vodič kroz život ove teen zvezde!

Porodica

Charli i njena porodica žive u Americi. Ima sestru Dixie, koja je od nje starija dve godine. Mama joj se zove Heidi, a tata Marc. Takođe, ima i psa, kojeg možete videti u njenim videima.

Godine

Charli je rođena 01. 05. 2004. godine, te je skoro napunila 16 godina.

Ples

Sigurno da vam je poznato da je Charlie odlična plesačica – to je zbog toga što je sa svega 3 godine počela da se bavi plesom, a sa 5 godina je krenula da se takmiči u toj oblasti.

TikTok i popularnost

Sa 13 godina je otvorila profil na društvenoj mreži Musical.ly, a na TikToku se aktivirala 2019.-e godine. Nakon samo 9 meseci stekla je ogromnu popularnost i zavidnu količinu fanova. Zbog svog uspeha na TikToku, dospela je u The Hype House (kuća sa poznatim TikTok-erima). Otvorila je i svoje profile na Instagramu i Youtubeu, gde je takođe za kratak vremenski period dobila mnogo fanova.

Veze

Neko vreme bila je u vezi sa Chase Hudsonom, ali su skoro odlučili da svoju vezu ipak okončaju, iako su ih ljudi veoma voleli zajedno.

 

View this post on Instagram

 

happy valentine’s day beb @lilhuddy

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio) on

Website

Kao i većina poznatih ličnosti, i Charli je napravila svoj merch koji sačinjavaju mnoge majice, duksevi, jastuci, maske za telefon i slično i sve se to može nabaviti preko njenog websitea.

Ko je njen idol?

Charlin idol je Jennifer Lopez, koju je imala priliku da upozna i sa njom snimila par TikTokova. Nije mogla da veruje da je upoznala Jennifer, jer je to dugo želela.

Još malo zanimljivosti

Bila je na modnoj reviji brenda Prada, gde je ona njih reklamirala na svojim profilima. Takođe, prisustvovala je i fashion weeku u Milanu u vreme koncerta Tini Stoessel tamo, pa su mnogi Tinisti imali priliku da vide Charli, slikaju se i popričaju sa njom.

 

View this post on Instagram

 

thank you so much @prada @youtube @derekblasberg for such an unforgettable first fashion week!!!! ??? #pradafw20

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio) on

Obrazovanje

Charli je na početku išla u “normalnu” školu dok je još bila u osnovnoj školi. Kada je postala srednjoškolka prebacila se na onlajn učenje, da bi mogla da uskladi svoj TikTok posao sa učenjem.

Da li vi pratite ovu slatku devojku i da li ste uz nju naučili neki TikTok ples?

Autor: Lucija Đokić

Foto: Instagram