Charli D’Amelio zarađuje skoro 50 hiljada dolara za reklamu na TikToku!

Charli D’Amelio izuzetno je popularna na društvenoj mreži TikTok, odnosno ona je najpopularnija TikTokerka na celom svetu, jer broj njenih pratilaca iz dana u dan se drastično povećava, a sada njen profil broji preko 62 miliona pratilaca! Sama Charli svoju slavu može veoma dobro da iskoristi da zaradi dosta, te je konačno otkriveno koliko novca ova TikTok zvezda zapravo zarađuje za jedan reklamni video!

Naime, ova plesačica za jedan video u kojem reklamira neki brend, pesmu, proizvod ili nešto slično zaradi najmanje 25 hiljada dolara (što je retkost), te najčešće zarađuje između 30 i 40 hiljada američkih dolara!

@charlidamelio.♬ Payback – CeeFineAss

Za Charli, ovo je apsolutno svakodnevnica, dok je za većinu nas čitavo bogatstvo! Takođe, i njeni prijatelji i kolege TikTokeri, poput Addison Rae jedan video naplati oko 20 hiljada dolara, a ima oko 44 miliona pratilaca, Chase Hudson sa 21 milion pratilaca zaradi između 2 i 10 hiljada dolara po videu/postu, a Ondreaz i Tony Lopez sa svojih 17 miliona pratilaca zarade od 2 do 5 hiljada dolara za reklamu. Ogromne sume, zar ne?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram