Iako su raskinuli pre dva meseca, Tini i Sebastiana ne zaobilaze pitanja oko njihove nekadašnje veze, a možemo da vidimo da oni ne pokušavaju da zaobiđu takva pitanja – na svako odgovore lepim rečima. Nakon što je Tini rekla par reči o Sebasu prvi put posle raskida, o čemu smo vam pisali OVDE, sada je i Sebastian govorio o Tini i njihovoj nekadašnjoj vezi.

“Sada se osećam dobro. Tini i ja smo raskinuli pre više od dva meseca, i naravno da nije bilo lako. Želim joj sve najlepše i nas dvoje ćemo se uvek poštovati. Odlučili smo da uradimo ovo da ne nanosimo bol jedno drugome sve više i više. Ona je u Argentini, ja sam u Kolumbiji i čak iako delimo isti poslovan život, naši budući planovi su potpuno različiti. Zapravo, ništa nije večno i ne traje zauvek, te često moramo donositi ozbiljne životne odluke.” – rekao je Sebastian.


Takođe, dodao je još par reči: “Naša veza bila je jedno od najboljih iskustava u mom životu. Ona će uvek biti u mojim pozitivnim sećanjima, jer me naučila mnogo čemu. Nadam se da ćemo ostati prijatelji.”

Iako je samo rekao da su njihovi planovi za budućnost različiti, možemo samo da nagađamo šta to znači.

Ipak, internetom kruže dve pretpostavke – Tini je oduvek govorila da želi da postane mlada mama i osnuje porodicu, možda Sebastian ne želi isto i želi da bude slobodan. Takođe, možda niko od njih dvoje ne želi da napusti svoju rodnu zemlju, te je došlo oko nesuglasice i tu. Još neke od pretpostavki pročitajte OVDE, a mi se nadamo da će Sebastian i Tini ostati prijatelji.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram