Prvi put posle raskida Tini pričala o Sebastianu!

Tini Stoessel i Sebastian Yatra raskinuli su nedavno, ali prašina oko vesti o njihovom razlazu još se nije spustila i čini nam se neće skoro. Tini je skoro imala intervjue za nemačke medije, i tokom njih je na iznenađenje fandoma otvoreno pričala o bivšem partneru – Sebastianu.

“Kada se dvoje ljudi vole i odluče da raskinu iz bilo kog razloga, taj raskid je bolan. Ne možeš samo odjednom da prestaneš da voliš nekoga koga si do juče voleo. Voleli smo se i delili mnoge stvari zajedno, ali očigledno da nešto nije bilo kako treba”- počela je svoju priču Tini.

Nakon toga je nastavila: “Život se nastavlja i sigurno da će nam se putevi ukrštati u mnogo sfera, naročito poslovno, na manifestacijama, događajima, festivalima i slično. Želim mu sve najljepše, i nadam se da će i dalje sijati na sceni i nizati uspehe!”

Kako fandom kaže, svi su bili iznenađeni činjenicom da je Tini rekla nešto o Sebastianu, i sve to ih navodi da misle da između njih nije došlo do neke veće svađe i da nisu pale neke teške reči. Ipak, kako piše portal tinisfcoexyu ništa ne možemo da tvrdimo – jedno je javnost, a drugo privatni život,  i njih dvoje najbolje znaju kakva je situacija i kako će se ponašati kada im se putevi ukrste.

Foto: Instagram