Ko ne bi poželeo trepavice koje su toliko dugačke i pune volumena, da vam bukvalno ništa od make-upa ne treba jer pogled razoružava. E p drage naše, imamo rešenje za vas, a ono se zove Urban Decay Lash Freak maskara!

SAMO ZA NAJODVAŽNIJE

Dugačke i trepavice sa najviše volumena do sada su naše veliko finale. Predstavljamo vam Lash Freak, novu maskaru koja pruža neverovatnih 23,6 puta više volumena i 40 % više vidljive dužine trepavica. Izazivamo vas da pokažete svoju otkačenost; taj alter ego svi žele da vide.

NAJVEĆE TREPAVICE DO SADA

Ne samo da vam Lash Freak pruža najviše volumena do sada, već njena dugotrajna formula traje i do 20 sati. Spremna je za skoro sve izazove sa kojima se svakodnevno suočavate. Neće se kruniti ni razmazivati, čak iako se oznojite, pa se možete upustiti u svakakve izazove (nećemo nikome reći). Lash Freak stvara jasan volumen i dužinu, a trepavice su istovremeno dugotrajno uvijene.

ODVAŽNA ČETKICA PREPUNA FORMULE

Dizajn naše inovativne četkice za upotrebu na tri načina celu priču podiže na viši nivo, pa sada možete povećati volumen, naglasiti i podignuti trepavice odjednom. Asimetrična strana četkice na svaku trepavicu nanosi maksimalnu količinu maskare za postizanje trenutnog volumena. Upotrebite vrh četkice za naglašavanje svake pojedine trepavice. Zatim okrenite četkicu na drugu stranu tako da zaobljenu stranu prislonite ispod trepavica za dodatno podizanje. Uživajte u najotkačenijim i najvećim trepavicama do sada. Nema na čemu.

POVEĆAJTE VOLUMEN

UPOTREBITE ASIMETRIČNU ČETKICU I NANESITE NA TREPAVICE ZA POSTIZANJE NEVEROVATNOG VOLUMENA.

NAGLASITE

KORISTITE VRH DA BISTE NAGLASILI I RAZDVOJILI TREPAVICE.

PODIGNITE

OKRENITE ČETKICU – DRŽITE ZAOBLJENU STRANU ISPOD TREPAVICA ZA DODATNO PODIZANJE.

Maskara Lash Freak (preporučena maloprodajna cena: 2.940,00 RSD) i putno pakovanje maskare Lash Freak (preporučena maloprodajna cena: 1.529,00 RSD) su dostupni u Sephora parfimerijama.