Da li je Sebastian Yatra ispalio Danna Paolu?
Od kako su Tini Stoessel i Sebastian Yatra raskinuli kruže razne priče o tome da se tu umešao neko treći, odnosno devojka koja se zove Danna Paola. Kako mediji prenose, govori se da je Sebastian prevario Tini sa Dannom, a da je Danna želela Sebastiana još dok je bio u vezi sa Tini. Ipak, sad su mediji podeljenih mišljenja, zbog komentara koji je Danna ostavila na Sebastianovom postu, a on nije odgovorio!

Naime, sve je počelo kad je Sebas objavio kolaž od 3 fotke na svoj Instagram profil, a jedna od njih urađena je uz pomoć Face App aplikacije, te je napisao: “Zašto toliko ličim na Bellu Thorne?” Nakon toga, brojne Sebasove kolege komentarisale su smajliće koji plaču od smeha, ili samo “ha ha ha ha”, a na većinu tih komentara Yatra je odgovorio. Ipak, na komentar Danne Paole nije!

 

View this post on Instagram

 

Por qué me parezco tanto a @bellathorne ? ??

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra) on



Na njen komentar fandom je krenuo da piše: “Danna, vidiš da ti Sebastian nije odgovorio” i “Oh, baš se pitam zašto ti Sebas nije odgovorio”. Neki kažu da je to bilo slučajno, i da Sebas nije video taj komentar, te se ne odustaje od tvrdnji da su Sebas i Danna u tajnoj vezi. Govori se da treba samo da sačekamo trenutak kad će njih dvoje podeliti svoju vezu sa javnošću, te da su srećno zaljubljeni i da se vole. Šta vi mislite, da li su Danna i Sebas zajedno?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram