Tini Stoessel i Sebastian Yatra juče popodne zvanično su raskinuli, barem za društvene mreže i javnost o čemu smo vam već pisali OVDE . Kako su njih dvoje u tom trenutku i dalje pratili jedno drugo na Instagramu-sada je došao trenutak da se ipak otprate!

Sigurno da u trenutku kad su objavili raskid nisu hteli da dižu još veću prašinu time što će se otpratiti na Instagramu, ali su to uradili par sati nakon raskida. Možemo videti da Tini ne prati Sebastiana, niti on nju, a možemo primetiti i još nešto-izgleda da je Tini zapravo blokirala Sebastiana!

Kako to primećujemo? Sebastian je redovno lajkovao skoro svaku sliku svoje, sada bivše devojke, dok sada na Martininim postovima nema niti jednog njegovog lajka-što ukazuje na blok od strane Tini!

Fandom je sada vrlo tužan, jer u svojim pismima o raskidu koja su servirali na tacni javnošću nemamo konkretan razlog njihovog raskida, te sve može biti moguće. Ljubomora, distanca i slično, ali sve to takođe može biti i marketing-jer se sve desilo vrlo slično kao u spotu za “Oye”, a oni su obećali nastavak istog!

Trenutno ne znamo pravi razlog njihovog raskida, ali se nadamo da će ih život opet spojiti!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram