Justin Bieber otkriva: Da sam ranije znao, možda se ne bih ovako mlad oženio!

Justin Bieber i Hailey Bieber u srećnom su braku još od jeseni 2018.godine, kada su zvanično objavili da su se venčali u opštini, u Njujorku. Međutim, Justin ipak kaže da je možda prebrzo uradio sve, i da bi sebe, da je znao tada, “sačuvao” od braka.

Kako Justin i njegova supruga Hailey redovno na Facebooku prave svoju, možemo reći „seriju“ u kojoj odgovaraju na pitanja i pričaju o svemu, jedno od pitanja je bilo „Šta bi u svom životu promenili sada, a niste ranije“, na šta je Jus odgovorio vrlo čudno i iznenađujuće!

„Sigurno je da ima mnogo stvari koje bih promenio, da sam znao, naravno. Ne žalim se i nije mi žao niti jednog od mojih postupaka, jer mislim da te svi ti postupci nauče nečemu. Da mogu da se vratim u prošlost ‘spasio’ bih sebe od braka u ranim godinama.“- bile su Justinove reči.

Hailey je na Justinove reči odgovorila kratko: „Sigurno da ovo nije nešto sa čime bih se i ja složila, jer smo imali potpuno drugačije živote pre našeg braka.“

Ovaj odgovor nas je sve poprilično iznenadio i začudio, jer je Justin pre samo par dana objavio post na Instagramu gde piše da je zahvalan Hailey što mu je supruga i kako je presrećan u ulozi njenog muža!

Kako vi kometarišete ovu Justinovu izjavu? Šta mislite da li to znači da u braku baš nije sve sjajno?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram