Sebastian Yatra: Tini i ja se i dalje volimo i uvek ćemo se voleti
Sebastian Yatra i Tini Stoessel su raskinuli još u maju ove godine, ali ih u intervjuima apsolutno ne zaobilaze pitanja jedno o drugome. Izgleda kako su se oni razišli jer je tako bilo najbolje za oboje, a Sebastian govori o tome i zašto je to bilo tako.

Seb je uvek otvoreno govorio o Tini, i nikad nije izbegavao pitanja o njoj, a jednom je govorio o njoj s velikim osmehom na licu. Ovog puta, on otkriva zašto su se rastali: “Tini i ja smo se mnogo voleli, naša ljubav je uvek bila jaka. Nismo raskinuli zbog manjka ljubavi, naprotiv, mi i dan danas volimo i poštujemo jedno drugo, uvek ćemo se voleti.”-govori Seb.

”Tini i ja smo se rastali na miran način. Nismo gledali na život istim naočarima, imali smo različite planove za naš život, budućnost. Prosto, to nam se nije uklapalo i najbolje je bilo da raskinemo”-otkriva Yatra.

Nakon ovog odgovora mnogi kažu da je Sebastian mislio na to da Tini želi da bude mlada mama, da se venča i osnuje porodicu, a on verovatno ne želi to odmah-želi da se posveti karijeri i uživa u mladalačkom životu. Da je sada sve okej među njima govori i to što je Martina odblokirala Yatru na Instagramu, pa je možda stisnula blok dugme u nekoj patnji i ljutnji.

Uz to, i jedno i drugo rade punom parom, slobodno možemo reći da ne staju, te je njihova slava na zavidnom nivou. I jedno i drugo objavljuju mnogo nove muzike, a čim se odobri održavanje koncerata, sigurno da će i jedno i drugo krenuti na turneju.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram