Demi Lovato i Max Ehrich svoju vezu započeli su u martu, a Max je verio Demi u junu ove godine. Iako je svima bilo čudno što se sve odigralo veoma brzo, Demi je bila luda za Maxom i volela ga je mnogo, ali možda Max nije osećao isto za nju. Kako prenosi People, Demi je skoro raskinula veridbu sa njim.

”Max i Demi bili su zajedno 24/7 poslednjih meseci, nisu se razdvajali. Živeli su opušteno, bez stresa, ali sve je to bila zabava. Sada su videli da ipak nisu jedno za drugo i da ih život vuče na različite strane”- govori izvor.

“Demi i Max su odlučili da raskinu veridbu jer su videli da ih život vuče na različite strane, odlučili su da se fokusiraju na sopstvene karijere, a ne na zajednički život. Ovo je bila teška odluka, ali izgleda da je bila jedina ispravna. Oni će se uvek voleti i poštovaće jedno drugo”- završava izvor za People.

Da li je ovo bila ispravna odluka vreme će pokazati, ali možda poslovice “sve što je lepo kratko traje” i “sve što je brzo, to je i kuso” i jesu tačne. Šta vi mislite o ovome?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram