Max Ehrich kaže da je za raskid sa Demi saznao putem medija, ona briše njihove zajedničke fotke

Ni jedan raskid nije lak, pogotovo ako ste osobu sa kojom ste bili voleli bukvalno najviše na svetu. Da je Demi Lovato bila luda za Maxom Ehrichom zna se od prvog dana njihove sada neuspele veze, a ona je pre par meseci bila krunisana veridbom, međutim, od venčanja neće biti ništa. Kada smo vam rekli da su Max i Demi raskinuli, razlog je bio taj da ih je život odvukao na različite strane, ali mnogi tvrde da je i sama Demi videla da je Max ne voli toliko koliko ona voli njega, te da je sa njom samo zbog novca i slave.

Max tvrdi kako mu njegova bivša verenica nije ni rekla da raskida veridbu, već je to pročitao u medijima usred snimanja filma, Međutim mnogi kažu kako on sve to izmišlja kako bi dobio na značaju.

 

View this post on Instagram

 

Honored to be working with @j_fonz and be fighting for justice in our film @southerngospelfilm

A post shared by Max Ehrich (@maxehrich) on

„Kako bi se osećali da saznate da je veza sa vašom verenicom gotova putem medija i tabloida? Sigurno bi vam bilo užasno, baš kao i meni! Za raskid sam saznao na setu, dok sam snimao film, a imam i svedoke – mnogi na setu videli su kako na web stranicama čitam o raskidu veridbe.“ – započinje svoju priču Max.

Zatim, verovatno želi da izazove sažaljenje, pa je dodao i sledeće.

„Znate li kako je meni kada u tom trenutku moram da se saberem i nastavim da snimam, jer ostatak ekipe na setu ima sopstvene porodice, oni praktično zavise od mene! Do sada se Demi i ja nismo čuli niti smo zvanično prekinuli vezu, ovo je stvarno, ne lažem vas! Jedino što želim je da Demi bude zdrava i to je sve.“-završava glumac.

Izvori bliski nekadašnjem paru kažu kako je Demina porodica odavno želela da se veza sa Maxom prekine, ali tvrde i da je Demi sve rekla Maxu, te da on ništa nije „saznao putem tabloida“, kao što on kaže. U međuvremenu, pevačica je stigla da obriše većinu Instagram postova gde se nalaze njih dvoje, a navodi se i da ga je blokirala na Instagramu. Možda je ovo zauvek kraj ove veze.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram