Da li su Dixie D'amelio i Noah Beck u vezi ili su samo prijatelji?

Na TikTok sceni po ceo dan kruže glasine o vezama između slavnih TikTokera, pa tu uvek ima o čemu da se govori i piše. Recimo, od skoro postoje glasine da su Dixie D’amelio i Noah Beck u vezi, a Dixie je u tu vezu ušla odmah nakon raskida sa Griffin Johnsonom, njenim sada bivšim dečkom. Evo šta sve znamo o vezi Dixie i Noah.

Krenućemo od toga da je ovaj par bezbroj puta viđen zajedno u restoranima, na snimcima i slično, međutim, oni i dalje poriču svoju vezu: “Znate šta, da razrešimo misteriju-mi smo samo prijatelji, veoma dobri prijatelji. Može se reći i da smo najbolji drugari, i to je sve“- govore Noah i Dixie. Pored toga, oni su viđeni zajedno na plaži kako se zabavljaju kao par, ali i nakon toga poricali su svoju vezu.

Glasine su se još pojačale kada je objavljen spot za pesmu “Be Happy remix“ jer su se u njemu Dixie i Noah poljubili: “Mislim da je i meni i njemu bilo neprijatno da se poljubimo, pogotovo jer je u sobi bilo još mnogo ljudi, plus-to su gledali i moji roditelji. Ali opet-lakše mi je da se ljubim sa njim, nego sa nekim drugim“-govori Dixie, a Noah kaže: “Dixie, govori za sebe. Meni je bilo veoma prijatno“.

Naravno da je u sve to bila uvučena i Dixiena sestra, Charli, ali ona kaže isto što i Dixie: “Ljudi shvatite – prijatelji su!“ Za kraj imamo samo da vas pitamo – da li mislite da je ova “veza“ stvarna ili da su to samo glasine koje daju na popularnosti Dixie i Noah?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot YT