Demi Lovato nikad više ne želi da vidi Maxa Ehricha

Demi Lovato i njen nekadašnji verenik Max Ehrich skoro su raskinuli svoju vezu, odnosno Demi je raskinula veridbu sa njim, a nakon toga Max je radio svakakve gluposti i govorio laži o njoj. Ipak, ovoj priči nije došao kraj – evo šta se dešavalo proteklih dana.

Max je izgleda, iako to poriče, izuzetno željan pažnje – jednog dana govori kako obožava Demi, a onda kaže da ona uči svoj fandom da ga mrzi. Prvo je rekao: „Ja nikada neću prestati da volim Demi, bezuslovno je volim i ona to treba da zna. Želim joj da bude zdrava i na sigurnom.“

Ipak, posle par dana, on je rekao: „Ona promoviše borbu protiv nasilja i maltretiranja, ali dozvoljava da njeni fanovi maltretiraju njenog nekadašnjeg verenika, osobu koju je volela? O Bože!“

Uz to, on je kliknuo „unfollow“ dugme, te više ne prati Demi Lovato na Instagramu.


Izvor blizak Demi kaže da je nju sramota Maxovog ponašanja, i da ne želi da ima ikakvog kontakta sa njim.

„Demi je sramota zbog Maxovog ponašanja, osramoćena je u bukvalnom smislu. Ne želi da ima nikakvog kontakta sa njim, a njoj je ovde najteže-ona je njega bezuslovno volela, a on nju nije. Ne veruje kako on može po ceo dan da piše o njoj i raskidu. Užas“ – kaže izvor.

Sigurni smo da ovde nije kraj – ko zna šta će se sve izdešavati u narednom periodu, ali ne verujemo da će se Demi vraćati Maxu. Šta vi mislite, da li ima šanse da se Demi vrati Maxu?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram