Cande Molfese i Ruggero Pasquarelli zajedno su već više od 5 godina i uvek su bili opisivani kao jedan od parova koji ima najjaču ljubav. Karantin ih nije mogao razdvojiti jer oni žive zajedno već dugi niz godina, ali fandom je primetio da Cande od sredine septembra nije objavila ni jedan post sa Ruggerom, pa se sumnja da je ljubav između Cande i Ruggera propala.

Normalno je da oni neće svakog dana objavljivati zajedničke fotke i videe, ali njih dvoje nisu viđeni zajedno već par nedelja-Ruggera vidimo samo sa društvom i kolegama, a Candelariu pak gledamo skoro isključivo sa jednom devojkom, odnosno ona je u društvu svoje komšinice Meline Lezcano. Pored toga, glumica je objavila par stihova na storiju koji glase “Sad je više nego ikad moderno biti singl“, ali ipak nije sve tako crno.

 

Cande je skoro bila u raznim lajv intervjuima gde je govorila na razne teme, a “pokrila“ je i temu raskida s Ruggerom: “Pročitala sam glasine da smo raskinuli, nismo, i dalje smo zajedno“-kaže glumica. Uz to, navodi se kako je pevač iznajmio stan u mestu koje se zove Nuñez, te ga zato odavno nismo gledali u društvu devojke.

Možda je oboma dobro došlo da malo budu na distanci, te da se užele jedno drugog. Sigurno da oboje ovo vreme koriste da stvaraju novu muziku i projekte, pa nas Ruggero možda i iznenadi novim pesmama! Najbitnije je to da znamo da se oni i dalje vole, te da nije došlo ni do kakvog sukoba. Uostalom, oni se i dalje prate na društvenim mrežama što je danas dovoljna potvrda da je među njima sve okej!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram