Demi Lovato i Max Ehrich raskinuli su pre skoro mesec dana, a mnogi kažu da se sve desilo jer je Demi shvatila da je Max ne voli koliko ona njega, te je na inicijativu svoje porodice odlučila da raskine veridbu sa njim. Iako Max želi da privuče pažnju sa tim raskidom, izgleda da Demi apsolutno ne pati i da uživa u svojoj koži!

 

 

View this post on Instagram

 

This is me not knowing what to do with my hands ✋????

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi apsolutno sija na novim fotkama – ona je sređena, s osmehom od uva do uva. Takođe, pohvalila se i svojim grudima fotkom bez brushaltera – Demi kaže da su njene grudi sada prirodno porasle i da je presrećna zbog toga.

 

“Fun fact: Nikad nisam imala grudi dok nisam počela da jedem šta želim. Ceo život sam mrzela svoje male grudi, a sada konačno imam ono što sam želela! Ovo nije operacija grudi, niti push-up, ovo sam prirodna ja! I znate šta – promeniće se, ali i to je okej. Ali hajde da naučimo lekciju, naša tela radiće ono što je za njih prirodno i ono što treba da rade, i to je normalno! Da li ste i vi imali slična iskustva kao ja? Pišite mi!”- kaže Demi.

Sigurno da Demi Lovato nije zaboravila Maxa, ali verujemo da uživa u životu i da je shvatila da on nije bio za nju. Uz to, nama je izuzetno drago što je ona konačno srećna!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram