Demi Lovato o D7 albumu: Srce mi je slomljeno
Odavno vam nismo pisali upravo o Demi Lovato, jer ona vodila izuzetno miran život poslednjih meseci. Demi je imala poprilično burnu 2020. godinu – nakon veze sa njenim, već sada bivšim dečkom Maxom, ona se i verila za njega, pa posle raskinula sa njim. Nakon raskida izgledala je bolje nego ikad, a takođe nam poslednjih meseci sve govori da nam je njen sedmi album sve bliže i bliže, što i sama Demi potvrđuje. Ona je često u studiju i radi na novoj muzici, a sada je prokomentarisala situaciju sa svojim D7 albumom, jer su je brojni fanovi zatrpavali pitanjima kada možemo očekivati isti!

„Srce mi je slomljeno, previše me rastužuje da moram da verujem koliko sam bila naivna misleći da se ovo nikako ne može dogoditi, a ipak se desilo. Za sve koji u mojim komentarima pišu ‘Gde je D7’, ili žele da pevam umesto da govorim o tome šta treba promeniti u ovoj zemlji, zbog toga sam i objavljivala mnogo poslednjih dana. Ja brinem zbog toga. Ljuta sam i posramljena“ – kaže Demi kao reakcija na napad na Kapitol u Americi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

„U studiju sam i radim na nečemu posebnom nakon današnjeg napada na demokratiju“ – napisala je pevačica ispod posta. Verujemo da Demi nije lako, ali razumemo i znatiželjne fanove koji nestrpljivo čekaju novi album svoje ljubimice!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram