Tom Parker, član boy benda The Wanted, ima tumor na mozgu, prognoze sumorne

Pevač Tom Parker, koji je pet godina proveo u popularnom britanskom boy bendu The Wanted, otkrio je da boluje od tumora na mozgu. Objavio je kako su mu lečnici dijagnozu rekli pre šest nedelja, a tragična vest je da se ne može operisati. 32-godišnji pevač o svemu se oglasio i na svom Instagram nalogu.

„Pozdrav svima, vreme je da otkrijem zbog čega nisam ništa objavljivao na društvenim mrežama poslednjih nedelja. Ne postoji lagan način da ovo kažem, ali nažalost dijagnostikovan mi je tumor na mozgu i već sam na lečenju. Umesto da ćutimo o svemu, odlučili som u jednom intervjuu otkriti sve što se dešava. Supruga i ja smo u šoku, ali boriću se protiv bolesti koliko god mogu. Ne želimo sažaljenje, već pozitivnost i ljubav. Biće ovo teška bitka, ali uz vašu podršku i ljubav pobediću ovo“, napisao je pevač na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Hey guys, you know that we’ve both been quiet on social media for a few weeks and it’s time to tell you why. There’s no easy way to say this but I’ve sadly been diagnosed with a Brain Tumour and I’m already undergoing treatment. We decided, after a lot of thought, that rather than hiding away and trying to keep it a secret, we would do one interview where we could lay out all the details and let everyone know the facts in our own way. We are all absolutely devastated but we are gonna fight this all the way. We don’t want your sadness, we just want love and positivity and together we will raise awareness of this terrible disease and look for all available treatment options. It’s gonna be a tough battle but with everyone’s love and support we are going to beat this. Tom and Kelsey xxx @ok_mag

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

Tom Parker je dao intervju za britanski časopis OK! zajedno sa svojom suprugom Kelsey Hardwick. Par je otkrio kako su im lekari saopštili da je ovaj tumor najgori mogući scenario te da je u terminalnoj fazi.

Pevač je tokom ovoga leta imao dva napada zbog kojih je završio u bolnici, a on i supruga Kelsey nisu ni slutili da boluje od tumora. Priznao je kako je i dalje u šoku i da ne može sasvim da prihvati strašnu vest, ali odlučio se za hemoterapiju koju su mu lekari preporučili.

Tom i Kelsey imaju ćerkicu, a uskoro će njihova porodica biti brojnija za još jednog člana – dečaka, što su ekslkuzivno otkrili takođe za OK! magazin.