Ariana Grande je objavila na Twitteru i Instagramu zapanjujuću fotografiju svoje prirodno kovrdžave kose bez repa.

Znate već da Ariana Grande često fanovima pruža pogled na to kako izgleda njena prirodna kosa. Tokom proteklih godinu i po dana, 26-godišnjakinja je u nekoliko navrata na Twitteru i Instagramu pokazala kako izgleda njena kosa bez čuvenih eksteznija koje vezuje u visoki rep. Nakon što je oštetila kosu,  tokom snimanja serije Victorious, Ariana je odlučila da pušta svoju prirodnu kosu.

Sada nam je Ariana otkrila kako izgleda njena prirodna kovrdžava kosa nakon što je pustila da raste preko godinu dana i svi smo se složili da izgleda predivno.

Sinoć (30. marta) Ariana je na Twitter i Instagram objavila selfie na kojem je raspustila svoje nestašne kovrdže u prirodnoj tamnosmeđoj nijansi.

Naravno da su fanovi istog trenutka poludeli. Fotografija trenutno ima preko 5.000.000 lajkova na Instagramu i 438.000 lajkova na Twitteru. Fanovi obožavaju njenu kosu, to je sve što možemo da kažemo!

A nisu tu samo fanovi. Arianina mama, obožavateljka broj jedan, Joan Grande, takođe ima samo reči hvala za Arianinu novu frizuru. Joan je tweetovala: „Tvoja prirodna kosa / kovrdže su poseban svet … veličanstvena lepota iznutra i izvana / napravljena ili prirodna … volim te …“ Svima nam treba Joan Grande u  životu!

Fanovima Ariane dobro je poznata njena komplikovana veza s kosom. 26-godišnjakinja je možda poznata po visokom repu (konjski rep ili ti ponytail),  ali 2014. godine morala je da objasni situaciju na društvenim mrežama nakon što je dobila mnogo kritika.

Objasnila je da joj je bojenje kose crvenom bojom za potrebe serija „Victorious“ i Sam & Cat“ potpuno uništilo kosu, a ekstenzije i konjski rep pomogli su joj da se oseća bolje i lagodnije. Također je rekla da su joj dlake „toliko raspukle“ da su izgledale užasno.

Tako smo srećni kad vidimo da je Ariana kosa porasla i da se oseća dobro. Sa repom ili bez njega, predivna je.

Foto: Twitter