Dugo iščekivani nastavak jednog od najpoznatijih teen romantičnih filmova iz 2019. – “After We Collided”, napokon stiže na velika platna!

Film koji je zaludeo kako čitav svet tako i naš Balkan, nije baš prošao sjajno kada su ocene filsmskih kritičara u pitanju, naime osrednje je ocenjen. “After We Collided” ili ti drugi nastavak filma “After” trebalo bi da krene da osvaja bioskope 28. maja ove godine, naravno ako situacija sa korona virusom to dozvoli.

Nove ljubavne drame se nastavljaju i novi glumci dolaze. Sigurno jedan od najlepših parova 2019. Hero Fiennes – Tiffin (Hardin Scott) i Josephine Langford (Tessa Young) se vraćaju, ali sa njima dolazi još jedna velika zvezda – Dylan Sprouse. Možda nas nastavak ostavi brz teksta, a ljudi koja rade na filmu kažu da će biti bolji od prvog dela. Naravno mnoge je razočarao, ali se nadamo da će drugi deo biti bolji. Bez obzira na lošije kritike fanovi serijala “After” su u velikom iščekivanju šta će se desiti s njihovim herojima. Po traileru možemo videti da nam sigurno neće biti dosadno.

Tekst by @tinistoessel_croatia

Foto: AVIRON PICTURES