Da li se sprema nastavak filma „Aftera”? Fanovi su veoma nestrpljivi da vide šta se dalje zbilo sa Tessom i Hardinom, koje tumače Josephine Langford i Hero Fiennes.

Od kako su čuveni likovi Anne Todd dospeli u bioskope, fanovi se pitaju da li će biti i filmskih nastavaka ovog serijala knjiga. Pogotovo jer se prvi film završava… srcelomno. Pisani predlošci svakako postoje, ali da li će biti ekranizovani?

Iako još uvek nema nikakvih zvaničnih vesti o nastavku avantura Tesse i Hardina, u jednom inteervjuu rediteljka Jenny Gage je napomenula da je nastavak filma „Aftera” svakako u izradi. Autorka i producent, Anna Todd kaže da svakako ima mesta za nastavak jer je film dobro prošao u bioskopima.

„Srećom smo snimili film za veoma malo para i prošli smo veoma dobro u bioskopima, tako da svakako imamo osnova za nastavak. Ali nikad se ne zna zasigurno dok se stvari ne stave na papir.“ rekla je Toddova.

Film je, sa druge strane, bio osrednje ocenjen od kritičara što može imati uticaja na to da li će biti nastavka ili ne. Kao i činjenica da je film daleko bolje prošao u ostatku sveta no u Americi gde je zaradio svega 6.2 miliona dolara.

O čemu bi bio nastavak? Verovatno bi se bazirao na sledećoj knjizi u serijalu nazvanoj „After We Collide“. U opisu dela stoji: „Tessa može da izgubi sve. Hardin nema ništa… osim nje. Pošto smo se sudarili (After We Collided)… Život više nikada neće biti isti.“

No, ostaje na producentima da procene da li bi se nastavak filma „Aftera” isplatio, kao i to da li bi se glavni glumci vratili da ponovo tumače glavne likove.