Odmaraš u izolaciji? Ili radiš kod kuće? Ili si ipak aktivna shodno dozvoljenim merama? Ne zaboravi da ipak na kraju dana kažeš sebi “Divna si! Hrabra si!”  DA,  zaslužuješ da uživaš u ovom proleću makar i u na svojoj terasi, u spavaćoj sobi dok sunčevi zraci stidljivo prožimaju zavese, ili obasjavaju stranice omiljene knjige dok uživaš u svakom kutku svoje omiljene dnevne sobe. Shvatila si? DA, sada konačno imaš vremena da uživaš u svemu onome što si mukotrpno stvarala… Upravo je danas ovaj trenutak i ne ispuštaj ga… A evo i kako da osetiš dah tog prolećnog mirisa isprepletenog na tvom telu…

Tvoj mini SPA za dušu i telo…

Oduvek si želela samo 1 proizvod da ti miluje kosu, lice i telo? Moguće je, DA! Brzinska maska za obnavljanje kose, ili užitak masaže nakon tuširanja? Sve je tu, nadohvat ruke, a iz ljubavi ga zovemo Huile Prodigieuse Florale. Ova cvetna fantazija je ništa drugo do simbol proleća čija upotreba izaziva erupciju najuzbudljivijih emocija sačinjenih od cveća i ljubavi. Najlepših osećanja.

Proleće u tvom domu? Moguće je uz Nuxe Huile Prodigieuse Florale, koje možete i da osvojite!

Huile Prodigieuse Florale, Čarobno suvo ulje Florale, koje je nastavak jedne čuvene francuske priče, stvarajući novu letnju mirisnu šansonu za sve tipove kože.

Bogato sa 7 dragocenih 100% prirodnih biljnih ulja, prava je mirisna bomba za negu tela koja će koži pomoći da što duže ostane mlada. Dok Tsubaki ulje hidrira kožu i podstiče formiranje kolagena, arganovo ulje je obnavlja, ulje makadamije hrani, a ulje borača zaglađuje, te hidratantno ulje kamelije i ulje lešnika štite, slatki badem omekšavaju kožu, Huile Prodigieuse čarobna suva ulja biće najsenzitivnija i čarobnija nega tela.

Mi ne možemo da zamislimo proleće bez Florale ulja, a ti?

Prolećni mirisno-cvetni saveti:

  • Nakon tuširanja nanesite na telo Huile Prodigieuse Florale visoko hranljivo čarobno suvo ulje.
  • Pre pranja kose, 1-2 nedeljno napravite masku za kosu tako što ćete naprskati kosu na 10ak min, a potom oprati.
  • Svakog dana 1 kap ulja utrljajte u vrhove kose te je zaštitite od pucanja.
  • Ukoliko imate suvu kožu lica, pomešajte par kapi Florale ulje sa dnevnom ili noćnom kremom.
  • Tretirajte sve delove tela (bokovi, grudi, stomak, noge) sklone stvaranju strija uz mini masažni tretman.

Huile Prodigieuse Florale, 100 ml

Cena: 3.125 din

 NUXE prirodnu francusku kozmetiku potražite u apotekama.

GIVEAWAY

Kako bi vam ulepšali ove prolećne dane koje svi provodimo u izolaciji, u saradnji sa divnim brendom NUXE spremili smo za vas dva Huile Prodigieuse Florale čarobna suva ulja. Kako biste učestvovali u akciji potrebno je da na mail redakcija@superteen.rs pošaljete mail u kome ćete nam napisati kako se vi negujete ovih dana, da li ugađate sebe. Pored toga napišite svoje podatke – ime, prezime, adresu, grad, kontat telefon i godište. Igramo se do 12. aprila u 20 časova, a imena dobitnica objavljujemo na IG profilu. I da da biste učestovali potrebno je imate adresu za dostavu nagrade na teritoriji Srbije.