Kim Kardashian bi mogla da završi u zatvoru zbog Taylor Swift!

Sigurno da se svi sećate drame između Kim Kardashian, Kanyea Westa i Taylor Swift. Sama drama počela je kada je Taylor osvajala nagradu za najbolji spot 2009. godine i Kanye se popeo na binu, pa rekao da je zaslužuje Beyonce, a ne Taylor. Godinu dana nakon njihovog pomirenja, Kanye je zvao Taylor i rekao da hoće da snimi novu pesmu  u kojoj bi je spomenuo i ona je na to navodno pristala.

Nakon toga je izašla pesma u kojoj se spominje da je zapravo Taylor poznata zbog toga što se Kanye popeo na binu tada. Tada je Kim odlučila da objavi poziv između Taylor i Kanyea, jer je Tay demantovala da je dopustila da je spomene u pesmi, a to se u pozivu čuje. Većina sveta je bila protiv Tay, a Kim je Taylor prozvala zmijom.

“Gde je video gde sam dozvolila da me Kanye nazove ‘that bitch’ ( ku*ka )? Nema ga, jer to nikad nisam rekla i nije se ni dogodilo!”-rekla je Taylor. Nakon toga, Taylor je odlučila da objavi pesmu “Look what you made me do”, u kojoj su zaštitni znakovi zmije, a Kim je Taylor nazvala zmijom. 

Kada je zapravo pravi razgovor izašao na videlo, vidimo da Tay od navedenog nije rekla ništa, pogotovo nije potvrdila da se njeno ime može pominjati u negativnom smislu. Nakon svega, Taylor ima puno pravo da tuži Kim, a ona može završiti u zatvoru.

Šta mislite, da li će Taylor tužiti Kim?

Autor: @tinistoessel_croatia

Foto: Instagram