Znate kako naša baka voli da kaže – Ko zna zašto se nešto dešava…

Da, i mi sada upravo mislimo tako. Situacija u kojoj smo se našli je krajnje neočekivana za sve nas. Međutim, čar je u prilagođavanju i čuvanju sebe i bližnjih.

Verujemo da ako si ovih dana više kod kuće, a kako kažu epidemiolozi, takav period nas sve tek očekuje, hajmo da se organizujemo i vreme i situaciju preokrenemo u svoju korist, te ti zato donosimo TOP beauty savete.

Mi smo žene, a one mogu baš sve!

Nadamo se da tvoj mobilni paket podrazumeva neograničene besplatne minute, s toga će ćaskanje sa najboljom sestrom, drugaricom, kumom moći da traje do kasno u noć.

Iako ne ideš sutra na faks, ili u školu ne dozvoli da imaš podočnjake. Postoje mali trikovi da izbegneš tamne kolutove ili otečenost u predelu oko očiju.

# Odaberi proizvode koji deluju na drenažu, zaglađuju kožu, popunjavaju bore, te uklanjaju tragove umora i vraćaju mladalački izgled.

Savet: Čuvaj svoju kremicu u frižideru jer će tako dovoljno hladna izuzetno prijati koži oko očiju. Još ako imaš masažni aplikator kojim bi je nanosila, užitak će biti savršen.

# Priredi sebi masku za lice u kojoj ćeš uživati jer maske koje umiruju kožu su savršen izbor za sve vlasnice osetljive kože. Osetljiva koža je zapravo ona koja reaguje na različite reagense, uticaje iz spoljašnje sredine. Najčešće ih je dobro naneti uveče i prespavati sa njima za što bolji efekat.

Savet:  Stavi masku 15-ak minuta u frižider. Nakon što si očistila lice i uradila piling, tako hladnu nanesi na lice. Maska će stimulisati mikrocirkulaciju. Koža dobija kiosenik i postaje prokrvljena. Shodno tome deluje sveže i odmorno.

# Zaštiti ruke higijenskim rukavicama kada dolaziš u situaciju da moraš da izađeš iz kuće. Obaveza svih nas je da svaki put dezinfikujemo kožu ruku dezinficijensima koji sadrže minimum 60% etanola. Tako tretiranu kožu treba posebno negovati kremama za ruke koje će je nahraniti, obnoviti, zaštititi i negovati.

Savet: Uveče pre spavanja dodatno nanesi deblji sloj kreme za ruke i pusti da koža upije, a ako imaš problem sa zanokticama, isprobaj i Huile Prodigieuse Čarobno suvo ulje koje sadrži 7 dragocenih biljnih ulja koja će obnoviti i kožu oko noktiju.

# Mirišljava kupka za trenutke opuštanja. Onako kako obožavaš i ti i tvoja koža. Sigurno, prirodno, kremasto i zdravo, bez isušivanja, čuvajući kožu, njenu mekoću i hidrataciju. Mirisno i senzualno s notama koje te vode u svet topline, sunca i nežnosti. Sjajno i blistavo, onako kako izgleda zdrava i predivna koža.

Savet: Nakon mirisne kupke, okupaj telo Prodigieux mirisnim losionom za telo.

Vidiš, život i u kući je čist hedonizam, zar ne?

NUXE prirodnu francusku kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs