Najnovija, 2. sezona popularne serije Islednica (Coroner) premijerno se prikazuje 2. aprila od 21.00 na kanalu DIVA.  Ovaj napeti psihološki dramski triler zasnovan je na bestseler knjigama britanskog autora M.R. Hol, a govori o doktorki Dženi Kuper, hrabroj forenzičarki koja istražuje misteriozne smrti u Torontu.

Nakon uspeha prve hit sezone, ISLEDNICA se vraća u Toronto gde Dženi (Serinda Svon) nastavlja svoju misiju da rasvetljava misteriozne smrti pogunulih da bi zaštitila žive. Na početku nove sezone, u razarajućem požaru, Dženi se trudi na iskontroliše nov napad panike. U međuvremenu, svedok požara odvodi detektiva Donovana MekAvoja u skriveni deo grada. Serija ISLEDNICA nastavlja sezonu sa još više uzbudljivih dramskih obrta. Dženi mora da veruje svojim instinktima, dok se pogoršava demencija njenog oca i njen sin puni 18 godina, a pri tom se njen novi dečko Liam suočava sa sopstvenim demonima. Svako ima neku priču, a u ovoj sezoni Dženi mora da otkrije šta joj poručuje njeno spostveno telo.

Ovo CBC originalna serija, u produkciji je Back Alley Films, Muse Entertainment i Cineflix Studios. Izvršni producent i kreator je Morvin Brebner (Saving Hope, Rookie Blue), Edrien Mičel (Durham County, Bellevue) je glavni reditelj i izvršni producent za Back Alley Films, Jonas Prupas je izvršni producent za Muse Entertainment sa Piterom Emersonom i Bretom Barlokom za Cineflix Studios. Cineflix Rights imaju eksluzivno pravo distribucije serije.

ISLEDNICA je početkom 2020. godine predstavljena u Madridu, gde je glavna glumica, Serinda Svon, najavila novu sezonu.

Serija ISLEDNICA emituje se na kanalu DIVA četvrtkom od 2. aprila u 21:00.