Jesy Nelson zvanično napustila Little Mix!
Devojke iz Little Mix benda su nam poznate kao preslatka četvorka, a svaka od njih je posebna na svoj način. Divni glasovi, stil, scenski nastupi su na visokom nivou kod devojaka iz ove grupe, ali sada je došao trenutak da jedna od pevačica, Jesy Nelson, napusti bend. Iako smo za ovo čuli pre par nedelja, devojke iz benda su sada zvanično saopštile da Jesy Nelson odlazi iz grupe Little Mix na svom Instagram profilu.

”Nakon divnih 9 godina zajedno, Jesy je donela odluku da napusti Little Mix. Ovo je mnogo tužan period za sve nas, ali uvek ćemo podržavati Jesy. Volimo je mnogo i veoma je bitno da radi ono što je dobro za njeno mentalno zdravlje. Ipak, i dalje uživamo u našem Little Mix putovanju, ali sada ćemo kroz ovo ići samo nas 3. Znamo da će ova vest uznemiriti fandom, ali mi vas volimo i zahvalne smo na razumevanju i podršci. Nadamo se da ćemo vas što pre videti na turneji”-rekle su Jade, Perrie i Leigh-Anne u saopštenju na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Little Mix (@littlemix)

Dirljivu poruku ispratila je i crno-bela fotka devojaka, gde ih vidimo još dok su bile četvorka, zajedno i srećne. Jesy je bend napustila zbog svog mentalnog zdravlja, jer je jednom prilikom htela da sebi oduzme život!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jesynelson

Jesy kaže da je došao trenutak da se posveti svom zdravlju, a da je bend sprečavao u tome. Da li se slažete da nama da ukoliko će Jesy biti bolje kada nije u bendu, onda je donela pravu odluku, jer ipak je zdravlje na prvom mestu!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram