Ariana Grande i Victoria Justice su koleginice još iz “Victorious” doba, a verujemo da svi znate o kojoj je seriji reč. U pitanju je Nickelodeon serija, koja je snimana još davnih dana, a Victoria Justice je bila glavna junakinja te serije.

Iako se Victoriji predviđala svetska karijera, Ariana Grande je preduhitrila, pa je Ari sada mnogo poznatija od Vic. Iako su njih dve predstavljane kao suparnice, odnosno, pričalo se da Victoria ne podnosi Arianu, izgleda da nije sve tako ružno! Ariana je dokazala da su Victoria i ona i dalje drugarice, i to sve sa samo jednim Instagram storyjem!


Verovatno znate da se Victoria vratila na muzičku scenu novim singlom “Treat Myself”, a Ariana je odlučila da napravi besplatnu promociju za Vic na svom Instagram story-ju, a znamo da Ari ima ogroman broj Instagram pratilaca-čak 209 miliona! Uz to, pevačica je pohvalila Victoriinu pesmu.

”Čestitam drugarice, ovo je predivno”-napisala je Ari na story-ju, uz skrinšot Victoriine pesme, a Vic joj je odgovorila: “Ari, volim te. Hvala ti” uz srce i ruke koje se zahvaljuju. Ovakav Arin gest definitivno će doprineti da Victoriina numera bude još slušanija, a fandom je oduševljen jer su Ari i Vic i dalje prijateljice! 


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram