Kylie Jenner najplaćenija ličnost 2020. godine, pogledajte ostatak liste

Ova 2020. godina je bila veoma čudna, ružna i niko ne želi da nam bilo koja iduća bude slična njoj, ali i pored pandemije korona virusa, mnoge slavne ličnosti to nije sprečilo da zarađuju ogromne količine novca! Recimo, Kylie Jenner je prva na čuvenoj Forbes listi najplaćenijih zvezda 2020. godine, a na listi se još nalaze Taylor Swift, Ariana Grande i slični. Ipak, hajde da zajedno pogledamo ostatak liste.

Na 25. mestu je Taylor Swift koja je ove godine zaradila 63.5 miliona dolara! Odmah posle nje, na 24. mestu, je Kevin Durant sa zaradom od 63.9 million, zatim Ed Sheeran (64 miliona dolara). Na 20. mestu su Jonas Brothers, koji su ove godine uspeli da zarade čak 68.5 miliona dolara!

Ariana Grande se našla na 17. mestu sa zaradom od 72 miliona dolara, nakon nje na 12. mestu je voditeljka Ellen DeGeneres sa impresivnih 84 miliona dolara. Listu nastavlja Neymar na 7. mestu sa zaradom od 95.5 miliona dolara, a na boljem mestu od Neymara je Lionel Messi koji je zaradio 104 miliona dolara!

Prva tri mesta Forbes 2020. liste najplaćenijih zvezda zauzimaju – na 3. mestu Roger Federer (106.3 miliona dolara), 2.mesto zauzima Kanye West (170 miliona dolara), a prvo mesto zauzima biznismenka i rijaliti zvezda, Kylie Jenner, koja je zaradila vrtoglavih 590 miliona dolara!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Kao što znamo, Kylie je prodala deo svoje kompanije, a non-stop objavljuje nove kolekcije svoje linije šminke i kozmetičkih proizvoda. Već smo navikli da je Kylie među prvima na ovakvim listama, jer je ona sa svoje 23 godine zaradila više novca nego ogroman deo ljudske populacije! Kako vam se čini ova lista, i da li vas je neko posebno iznenadio?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram