Godina za nama je bila izazovna za sve. Susreli smo se sa novom realnošću koja je donela promene na različitim nivoima. Ali, uprkos svim teškoćama čini se da su neke stvari ipak ostale nepromenjene – zajedništvo, solidarnost, timski duh i želja da pomognemo onima kojima je to potrebno. Tako je za kraj 2020. adidas odlučio da organizuje nešto izvanredno i poziva vas da se priključite humanitarnoj Holiday akciji.

Svaki dan je pravi dan za darivanje, ali uoči novogodišnjih praznika to posebno dolazi do izražaja jer je mnogo onih koji, nažalost, nisu u prilici da dobiju poklon.

Zato je za kraj 2020. adidas odlučio da organizuje nešto izvanredno i da obraduje mališane iz Svratišta za decu u Krfskoj i na Novom Beogradu, kao i tinejdžere iz Kafe Bara 16 u okviru Centra za integraciju mladih. Pored toga, pripremljene su i vredne nagrade za najkreativnije koji se priključe humanitarnoj Holiday akciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Zajedno sa svojim partnerima, pevačicom Sarom Jo, glumcima Mateom Milosavljević i Bojanom Perićem, kao i influenserom Andrijom Jo, adidas, poznati sportski i lifestyle brend, vas sve poziva da se pridružite tako što ćete do 27. decembra da napravite paketić sa očuvanom garderobom, knjigama, sveskama, igračkama, gedžetima ili sredstvima za ličnu higijenu i donesete ga u holiday corner u adidas radnji u TC Galerija Belgrade.

Tamo ćete dobiti zahvalnicu, ali i šansu da osvojite nagradu. Sve što je potrebno jeste da na zahvalnici napišete kreativnu čestitku za mališane kojima su paketići namenjeni, ostavite podatke i ubacite je u kutiju. Od tog momenta ste u igri da osvojite jedan od tri vaučera za šoping u ovoj radnji i to u vrednosti od 36.000 dinara. Imena onih koji su napisali najkreativnije čestitke i tako osvojili vaučer za šoping biće proglašena 28.12. na Instagram profilu @kafebar16.

„Za sve ovo potrebno je vrlo malo truda. Godinu za nama treba da završimo sa osmehom na licu, a svet je mnogo lepši uz dečije osmehe, zato se pridružite adidas Holiday akciji“, pozvala je Sara Jo sve koji su u prilici da učestvuju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic)

Praznici su vreme darivanja i radosti, a ovo je prilika da 2020. završite dobrim delom i humanim gestom. Poštujte sve mere bezbednosti i obavezno ponesite zaštitne maske. Vidimo se u TC Galerija!