Ovo su najzanimljivije činjenice o seriji “Victorious”!
Sigurni smo da vam je ekipa sa slike iznad definitivno poznata, a to je ekipa serije “Victorious” koja je urađena u produkciji ultra popularnog programa “Nickelodeon”. Serija je emitovana pre dosta godina, a mi vam danas donosimo najzanimljivije činjenice o istoj!

Ari je bila primorana da kosu ofarba u crveno


Verovatno niste zaboravili na Cat Valentine koja je bila simpatična crvenokosa devojka, ali Ariana Grande koja tumači tu ulogu bila je primorana da se ofarba u crveno. Kako kažu, produkciji je smetalo što je previše brineta u seriji, pa su upitali Ari da li bi želela da se ofarba u crveno, i ona je pristala!

Hollywood znak je dobro došao u snimanju scena

Kako je Hollywood znak bio veoma blizu škole u kojoj su snimali seriju, “Victorious” ekipa je zapravo više scena snimala napolju, da bi se taj famozni znak video. Ovaj znak je izuzetno poznat, pa je idealan za snimanje tinejdž serije poput ove.

Dan Schneider je zabranio da devojke nose konjski rep

Ako malo detaljnije pogledate epizode svih serija koje je radio Dan Schneider, uključujući i “Victorious”, videćete da devojke skoro nikad ne nose konjski rep. Dan kaže da to mrzi, i da ne podnosi tu frizuru, ali je dopustio da Tori (Victoria) u jednoj epizodi ima rep jer je sama scena to zahtevala. Čudno, zar ne?

Nickelodeon je namerno ograničio seriju na 60 epizoda

Sama serija doživela je ogroman uspeh, pa su svi želeli da je ne ograničavaju i da se nastavi na više od 60 epizoda, međutim, kako ni jedna “Nickelodeon” serija ne prelazi tu brojku, oni su zabranili da serija ima više od 60 epizoda.

Kako se snimala uvodna špica?

Da bi snimak bio što bolji, deo gde Tori sedi u autu u doba “golden houra” je stvarno sniman u to doba, u tim satima. Uz to, deo gde zlatni mikrofon umalo ispadne iz Torinih ruku nije bio planiran – to se stvarno desilo!

Za kraj imamo samo da dodamo da je ovo definitivno serija koja nikad neće biti zaboravljena! I dan danas mnogo ljudi žudi za novim epizodama, a ima i onih koji gledaju sve epizode iznova i iznova. Da li ste i vi gledali ovu seriju i kako vam se dopada?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo