10 zanimljivih činjenica koje niste znali o Ariani Grande!

Ariana Grande je jedna od najomiljenijih tinejdž zvezda 21. veka, a ima mnogo zanimljivih stvari koje malo ko zna o njoj. Zato vam Super Teen donosi čak 10 zanimljivih činjenica o ovoj zvezdi!

1. Italijansko poreklo

Pravo ime ove zvezde je Ariana Grande Butera, a ono je italijanskog porekla. Ona je svoje ime skratila samo na Ariana Grande, jer, kako ona kaže, ono joj je lepše i zvučnije.

2. Horor filmovi

Njen omiljen žanr filma jeste horor. Ona čak misli da je njena opsesija istima bolesna i mogla bi da ih gleda neprestano!

3. Omiljeni praznik

Njen omiljeni praznik jeste Noć veštica, odnosno Halloween, a to se poklapa sa činjenicom da obožava horor filmove. Kao mala, za Noć veštica je po celoj kući trčala sa maskom na licu, a njena majka je mislila da će postati serijski ubica!

4. Mala, a uspešna

Kad je imala samo 10 godina, Ari je osnovala grupu “Kids Who Care”. Grupa koju je osnovala Ari pevala je na humanitarnim događajima i u to vreme je bila uspešna za jednu dečiju grupu.

5. Prvi idol

Arianin prvi idol bila je Katy Perry. Prvi koncert u životu na koji je išla bio je baš njen koncert, a sada su njih dve drugarice!

6. Inspiracija za ime

Njeno ime je inspirisano princezom Orianom iz crtanog “Felix the Cat”. U serijama “Victorious” i “Sam&Cat” nosila je ime Cat, što znači mačka.

7. Ah, te alergije

Iako je poznata po imenu Cat, ona je zapravo alergična na mačke, paradajz i banane!

8. Predviđanje budućnosti

Kada je imala 8 godina, pevačica Gloria Estefan joj je rekla da joj je suđeno da bude pevačica i uvek je podržavala na putu da postane svetska zvezda!

9. Prva simpatija

Sa samo 3 godine zaljubila se u poznatog pevača Justina Timberlakea, i on joj je bio prva simpatija i celebrity crush!

10. Obrazovanje

Iako ima izuzetan dar za muziku, ona zapravo nikada nije išla na stručno obrazovanje iz te sfere. Jedino je ponekad pratila neke tutorijale na Jutjubu, ali za sve ostalo ona je samouka!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram