Sigurni smo da ste videli i čuli za nove modele telefona koje je skoro izbacila kompanija Apple-u pitanju su Iphone 11, Iphone 11 pro i Iphone 11 pro max telefoni, a mi smo danas odlučili da vam predstavimo Iphone 11 pro max!

Ovaj model ima čak 3 kamere, sa odličnim kvalitetom. Kvalitet videa je čak 4k, a u koliko niste znali, sa takvim kamerama se snimaju najbolji svetski spotovi! Što se fotografija tiče-kamera može da obuhvati širinu od čak 120 stepeni, a sve tri kamere zajedno imaju mogućnost zumiranja do 4 puta optičkim putem!

Šta sve znamo o novom Iphone 11 Pro Max telefonu?

Ekran novog iPhone-a je osvetljen sa neverovatnih 1200 nita, što nije viđeno dosad na mobilnim telefonima, a kontrast je 2 miliona naprema 1! To znači da ekran ima mat završetak koji je odličan s obzirom na to da na njemu ne ostaju nikakvi otisci prstiju.

Oni koji su ga isprobali potvrdili su to da sa jednim punjenjem baterija može trajati više od 24 časa, a baterija traje čak 4h duže od prethodnih verzija Iphone-a.

Na ovom telefonu uključen je softver koji omogućava profesionalno editovanje videa i fotografija, što će se posebno dopasti ljubiteljima te oblasti.

Da li se i vama dopada ovaj telefon?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: apple.com